Volvo Buitenweg

sinds 1895.

Volvo Buitenweg

Volvo Buitenweg is sinds 1895 uitgegroeid tot een gerenommeerde Volvo-dealer die zich onderscheidt door haar kernwaarden: vakbekwaam, proactief, eerlijk en gastvrij. Als eerste officiële Volvo-dealer in Nederland is Buitenweg gecertificeerd als Volvo Personal Service-dealer. In dit revolutionair, op LEAN gebaseerd concept werken twee technici tegelijkertijd aan een auto. Technici houden hun eigen agenda bij en hebben direct contact met de klant.

Één team, één doel

Voeg je bij een team van technici, autowassers, verkoopadviseurs, administrateurs en marketeers, verenigd door één doel: Mensen veiliger, efficiënter en plezieriger verder brengen.

Bereik je bestemming

Bij Buitenweg kun je je bestemming bereiken. Buitenweg biedt jou persoonlijke aandacht om aan je doelen te werken en je te blijven ontwikkelen.

Zin om met ons mee te rijden?

Je talent wordt beloond met een goed salaris. Je vindt bij ons plezierige collega’s, een goede werksfeer en je werkt voor een bijzonder mooi merk.

Jouw ontwikkeling

Doorgroei mogelijkheden

Je krijgt volop ruimte je verder te ontwikkelen en door te groeien. Zo zit je altijd op de plek die het beste past in het team, binnen Buitenweg en vooral bij jou.

Interne training

Bij Buitenweg word je begeleid in een intensief trainingsprogramma. Zo vergroot je je kennis op het gebied van elektrificatie, veiligheid en de nieuwste modellen.

Persoonlijke ontwikkeling

Buitenweg investeert in jou persoonlijk. We doen dit vooral omdat we geloven in je talent. Jij kiest je doel, wij brengen je er naar toe.

Vakbekwaam en proactief

Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Denk hierbij aan nieuwe hybride en elektrische aandrijflijnen en innovaties voor comfort en veiligheid. Team Buitenweg blijft zich continu ontwikkelen. Zo kunnen we garanderen dat we onze klanten op een vakkundige en servicegerichte manier van dienst kunnen zijn. We denken proactief met onze klant mee en leveren maatwerk op het gebied van mobiliteit.

Eerlijk en gastvrij

Een modern dealerbedrijf is veel meer dan een showroom en een werkplaats. Iedere Volvo-rijder is uniek en Buitenweg wil zo goed, helder en efficiënt mogelijk inspelen op zijn of haar wensen. Bijvoorbeeld dankzij ons revolutionair werkplaatsconcept hoeft de klant niet langer dan een uur te wachten. Twee technici werken tegelijkertijd aan de auto, terwijl de klant in onze state of the art wachtruimtes geniet van goede koffie en wifi.

Een aantal collega’s stellen zich voor

Michael Kalwij
Autowasser Naarden
Wouter Hartsink
Vestigingsmanager Hilversum
Anne-Rie van Bruchem
Sales support Hilversum
Dave Nawijn
Workshop support Hilversum

Wij hebben verschillende vacatures open staan.